Soğuk sıkım sızma zeytinyağı | ||||||||||||||
Kasım - Aralık 2021 Hasat döneminde özenle seçilen ve elle toplanan Tirilye zeytini, ayıklama işlemi için bekletilmeden hasattan hemen sonra 3-4 saat içinde soğuk sıkılarak hijyenik koşullarda işleme konulur. Lezzetli, kaliteli Trigleia sızma zeytinyağı böyle elde edilir. Serbest yağ asidi Analiz tarihinde : (Oleik asit cinsinden) %0,2 seviyesindedir. • Güneş ışığında ve ısıdan uzak, serin bir yerde saklayınız. • Zeytinyağı soğukta muhafaza edildiğinde donar. • Serbest yağ asidi: (Oleik asit cinsinden) en çok %0.8 • Sızma zeytinyağınızı salatalarınızda, kahvaltılarınızda, sıcak / soğuk yemeklerinizde tüketebilirsiniz |
||||||||||||||
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
© 2019 Trigleia Tüm hakları saklıdır.