Zeytinyağlı Sebzeli Enginar Yemeği

 

Description: Yumurta Dolması Tarifi'nin Malzemeleri

  • 5 adet Enginar,
  • 2 adet Soğan,
  • Yarım çay bardağı Trigleia zeytinyağı,,
  • 1 su bardağı bezelye,
  • 2 adet havuç,
  • 2 adet patates,
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker,
  • 1 su bardağı su,
  • Yeterince tuz.
 

Description: Yumurta Dolması Tarifi'nin Yapılışı

Soğanları ve havuçları küp küp doğrayarak soteleyelim. Patatesleri ve Enginarları küp küp doğrayarak üzerine ekleyelim. Bezelyeyi, 1 bardak suyu ve tuzunu da ekledikten sonra yarım saat boyunca enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirelim.

Piştikten sonra servis tabağına alarak zeytinyağı ve limonunu ekleyerek, isteğe bağlı olarak üzerini de dere otu ile süsleyerek servis edebilirsiniz. 

Afiyet olsun.

SSL Secure, Visa, Mastercard, Troy, American Express

© 2019 Trigleia Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.